Masuta de calatorie pentru copii Reer TravelKid Play 86091
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Masuta de calatorie pentru copii Reer TravelKid Play 86091

Masuta de calatorie pentru copii Reer permite copilului sa deseneze si sa se joace cu usurinta chiar si in masina, facand calatoriile mai distractive.

79,99 lei (inclusiv TVA) 79,99 lei (fara TVA)
check In stoc
Plata online sau Ramburs.
Livrare rapida ( 1-2 zile lucratoare )
Drept de retur 14 zile.

Calatoriile lungi cu masina pot fi uneori foarte stresante pentru copii si parinti totodata. Mergand mult timp și adaugand si monotonia peisajelor copiii se plictisesc repede si nu vor sa stea mai departe in scaun, ci vor sa-si gaseasca ocupatii. Jucariile, cartile si jocurile indragite fac calatoriile cu masina mai placute pentru copii.

Masuta de calatorie pentru copii TravelKid Play de la Reer permit copilului sa deseneze si sa se joace cu usurinta chiar si in masina, facand calatoriile mai distractive. Va puteti relaxa si concentra asupra conducerii in siguranta, avand in vedere ca copilul dumneavoastra are tot ceea ce are nevoie pentru a se juca.

 

TravelKid Play este o masuta robusta pentru folosire pe genunchi, ideala nu doar pentru a fi utilizata ca baza pentru desen, ci si ca suprafata pentru jocuri si pentru toate celelalte activitati pentru care este necesara o masa.Benzile elastice de fixare de pe colțurile masutei asigura o prindere ferma pentru plansa de desen sau tabla de joc și impiedica alunecarea.Datorita materialului rezistent la apa si la murdarie masuta este usor de curatat, chiar daca copilul varsa bauturi sau mancare cateodataCele doua buzunare laterale de dimensiuni generoase ofera spatiu suficient pentru carti, jocuri, creioane sau hartie de exemplu. Datorita inchiderii cu fermoar a buzunarelor, totul ramane in siguranta inauntru.Usor de pliat si de transportat, cu ajutorul manerului Partile laterale ale cutiei pot fi pliate si legate intre ele cu catarama atasata, protejand astfel plansa de desen impotriva caderii sau murdaririi.Ideala pentru a se folosi nu numai in masina, ci si in calatoriile cu autobuzul, trenul sau avionulSuprafata generoasa de desenare: aprox 24 x 36 cmMateriale placute, impermeabile, rezistente la murdarie si usor de curatat

86091
chat Comentarii (0)