Sac de iarna Comfi-Snug Footmuff 2in1 Liquorice Black 843619
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Sac de iarna Comfi-Snug Footmuff 2in1 Liquorice Black 843619

Sacul termic pentru iarna Comfi-Snug Footmuff poate fi utilizat pentru protectia bebelusului de frig si vant in timp ce-l plimbati si poate fi atasat la orice model de carucior.

167,31 lei (inclusiv TVA) 167,31 lei (fara TVA)
block Stoc epuizat
Plata online sau Ramburs.
Livrare rapida ( 1-2 zile lucratoare )
Drept de retur 14 zile.

Sacul termic pentru iarna Comfi-Snug Footmuff este matlasat la interior si captusit cu un strat pufos de fleece care va oferi plimbari relaxate si placute bebelusului tau.

Umplutura din interior inglobeaza o tehnologie speciala ce imita puful de gasca, permitand asigurarea unei temperaturi optime astfel incat bebelusul sa beneficieze de un confort termic cat mai bun.

Comfi-Snug este extrem de usor si se strange cu usurinta intr-o husa mica de calatorie, ceea ce il face compact si usor de pastrat cu tine in orice moment, indiferent de vreme.

Design universal - poate fi atasat la orice model de carucior datorita decupajelor reglabile pentru centuriCald, pufos si in acelasi timp extrem de usorPliabil – atunci cand nu il utilizati, se poate plia foarte usor si introduce in saculetul special conceput2in1 - poate fi folosit ca sac termic pentru iarna sau ca salteluta pentru caruciorMaterial matlasat la interior si nylon la exterior, lavabil la masina de spalat rufe (30°C)Se livreaza cu saculet de transport si depozitareRecomandat copiilor cu varsta mai mare de 6 luni.Dimensiuni: 90 x 44 x 2.5 cm

843619
chat Comentarii (0)