Suport telefon pentru autoturism cu incarcare wireless
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Suport telefon pentru autoturism cu incarcare wireless

Puteți monta în siguranță acest suport pentru telefon pe orificiile de aerisire ale vehiculului pentru a finaliza instalarea în câteva secunde, fără niciun instrument. Există o bilă rotativă de 360 ​​de grade care vă oferă un unghi de vizualizare flexibil atât pentru experiența de vizionare orizontală cât și pentru cea verticală.

Chip integrat de răspuns nou, identificare inteligentă a echipamentelor de încărcare rapidă fără fir, conversie de frecvență de 10 W, stabilă și sigură și 5v / 9v încărcare dublă 3 moduri invertor încărcare rapidă mai stabilă, protejați-vă telefonul mobil Note (Notă: Înainte de utilizare, vă rugăm conectați mai întâi puterea.)

44,00 lei (inclusiv TVA) 55,00 lei -20% 44,00 lei (fara TVA)
notifications_active Ultimele produse in stoc
Plata online sau Ramburs.
Livrare rapida ( 1-2 zile lucratoare )
Drept de retur 14 zile.

Tehnologie avansată de strângere automată cu inducție în infraroșu, puteți opera o singură mână, deoarece încărcătorul fără fir auto este încorporat în senzorul avansat și este echipat cu cea mai nouă tehnologie sensibilă la atingere.

Instalați pe montura de aerisire a mașinii, rotația completă de 360 ​​de grade permite vizualizarea optimă și utilizarea mai ușoară a funcțiilor, care este cel mai sigur mod de a accesa sistemele de telefoane, precum GPS-ul și apelurile telefonice.

Se potriveste la majoritatea telefoanelor inteligente, indiferent de dimensiune sau formă.

DSP2402
6 alte produse in aceeasi categorie:
chat Comentarii (0)