Aspirator nazal electric Pesztonka
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Aspirator nazal electric Pesztonka

Aspirator nazal electric Pesztonka

179,00 lei (inclusiv TVA) 179,00 lei (fara TVA)
block Stoc epuizat
Plata online sau Ramburs.
Livrare rapida ( 1-2 zile lucratoare )
Drept de retur 14 zile.

Caracteristici:

Dispozitiv foarte eficient si silentios Usor de folosit si curatat Curatarea zilnica a nasucului previne aparitia infectiilor in sfera ORL. Sistem integrat de autocuratare Desi mic, acest dispozitiv produce o aspirare continua si puternica astfel incat secretiile nazale sunt eliminate in cateva secunde. 2 duze incluse, care se folosesc in functie de tipul de congestie nazala si de varsta bebelusului Functioneaza fie alimentat la priza (adaptor inclus) fie cu 2 baterii

- Se recomanda folosirea duzei conice pentru utilizarea zilnica - se curata in profunzime mucoasa nazala. Se introduce capul conic intr-una din nari, in timp ce cealalta se astupa cu degetul. Daca ati introdus duza corect in nasuc, in cateva secunde trebuie sa apara si secretia.

Operatia aceasta trebuie efectuata pentru ambele nari. - Duza cu varf subtire din silicon se recomanda in special pentru secretiile lichide. Atentie. Cand se foloseste duza cu varf din silicon, gulerul cu care este prevazut aceasta nu trebuie introdus cu totul in nasuc intrucat poate cauza disconfort sau chiar leza orificiul nazal. Atentie! Nu este eficient in caz de congestie nazala severa.

189022
chat Comentarii (0)