Politica de retur

Politica de Retur

Poti sa te razgandesti si daca nu esti multumim 100% de produs il poti returna in 14 zile .

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Puteti alege orice metoda de returnare: posta, curier sau livrare personala. Costul de transport pentru retur va fi suportat de catre dvs..

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Nu se acceptă returul produselor rupte, sparte, murdare de orice tip de murdarie.

Exceptari de la dreptul de retragere

Conform O.U.G Nr 34/ 2014 Art.16 Litera e)  fac exceptie de la dreptul de retragere  si nu pot fi returnate articole de igiena ( Ex : Pompe de san, aspiratoare nazale , sterilizatoare, aparate aerosol, tampoane san , suzete etc. sau care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid )

Art 16 Litera e " furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

Deasemenea, NU se pot returna:

– anvelope/cauciucuri sau camere de aer montate si demontate;

– anvelope sau camere de aer ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, deformari, intepaturi, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident;

Contravaloarea mărfii returnate se va înapoia prin transfer bancar  în maxim 7 zile de la data verificării produsului și acceptării returului.

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti, in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca constatati urme de deteriorare. Reclamatiile ulterioare referitoare la cantitatea sau integritatea produselor nu va fi luata in considerare.