Termeni și condiții de utilizare

1. PREVEDERI GENERALE SI DEFINITII

1.1 Romags Marketplace

Website-ul www.romags.ro este proprietatea SC DISPO IMOBI SRL cu sediul social în comuna Paulesti, judetul Prahova, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J29/728/1998, Cod Unic de Înregistrare RO 10673853, denumită pe parcursul acestor Termeni și Condiții, “Romags Marketplace”.

1.2 Comercializare produselor prin intermediul Romags Marketplace

Pe Romags - Marketplace sunt comercializate diferite servicii cat si produse de bricolaj, produse textile, produse alimentare, produse de igiena a casei, produse de igienă personală, produse de amenajare a casei, produse electrice și electronice, etc. atat de catre firma care administreaza website-ul cat si de catre alti comercianti cu care s-au incheiat contracte de parteneriat (colaborare) si pe baza carora acestia au acces la platforma in vederea publicarii, promovarii si comercializarii produselor catre clientii. Atat produsele cat si serviciile promovate și oferite spre vanzare pe Romags Marketplace vor fi denumite pe parcursul acestor Termeni și Condiții „Produse”, indiferent de entitatea care le comercializeaza.

1.3 Utilizator Romags Marketplace

Utilizatorul Website-ului poate fi orice persoana fizică în vârstă de cel puțin 18 ani cu capacitate de exercițiu deplină, orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate și funcționând în conformitate cu legile din România, acționând în numele și pe seama persoanei juridice sau orice persoană fizică autorizată (PFA), care accesează, comandă sau achiziționează produse prin intermediul platformei noastre, denumit pe parcursul acestor Termeni si Condiții, “Client”.