Bright Starts – Salteluta de activitati 5 in 1 Your Way Ball Pink
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-50,00 leiStoc epuizat

Bright Starts – Salteluta de activitati 5 in 1 Your Way Ball Pink

Bebelusii vor explora activitatile multiple, multisenzoriale intr-un cuib de joaca unic, sigur si interactiv, alaturi de o multime de jucarii prietenoase; Salteluta ofera 5 modalitati diferite de joaca: -joaca nou-nascutilor, etapa de descoperire activa; -joaca pe burtica; -joaca in fundic; -joaca in etapa mersului de-a busilea cand salteluta se transforma intr-un tunel; 

399,00 lei (inclusiv TVA) 449,00 lei - 50,00 lei 399,00 lei (fara TVA)
block Stoc epuizat
Plata online sau Ramburs.
Livrare rapida ( 1-2 zile lucratoare )
Drept de retur 14 zile.

Salteluta are o suprafata de joaca marita, o multime de jucarii vesele muzica si lumini - toate asigurand distractia garantata a micutului. Design-ul unic permite ca salteluta sa se adapteze nevoilor de joaca ale bebelusului, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala. Jucaria cu muzica si lumini va intregi distractia bebelusului! Bebelusul va descoperi activitati interactive in toate etapele de crestere:

1. Joaca pe spate - cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii, intr-un spatiu in care se simte protejat (lateralele fiind inchise). Bebelusul isi va exersa abilitatile de coordonare si de prindere.

2. Joaca pe burtica - moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata sa se auto-descopere in oglinda special conceputa. Pernita-suport este foarte utila in aceasta etapa.

3 Joaca in pozitia de-a busilea - moment in care va invata despre 'relatia cauza-efect', ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale;

4. Joaca in pozitia sezut - moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi. Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect (gratie jucariilor muzicale ), sa se auto-descopere (gratie oglinzii special concepute) si chiar sa inceapa sa-si coordoneze miscarile si activitatile.

5. Joaca in etapa mersului de-a busilea. Salteluta se transforma intr-un tunel (prin inchiderea a doi pereti) iar bebelusul va face slalom printre mingile colorate. Joaca cu mingile ii va dezvolat bebelusului atat abilitatile motorii de baza, capacitatea de coordonare ochi-mana, cat si abilitatile de orientare. 

10786
chat Comentarii (0)