Burete natural Konjac pentru copii Grunspecht 534-00
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Burete natural Konjac pentru copii Grunspecht 534-00

Fabricat din radacini de Konjac de calitate superioara din Asia, buretele natural Konjac are o structura fina, care este perfecta pentru spalarea zilnica și pentru ingrijirea pielii sensibile a bebelusilor.

29,00 lei (inclusiv TVA) 29,00 lei (fara TVA)
block Stoc epuizat
Plata online sau Ramburs.
Livrare rapida ( 1-2 zile lucratoare )
Drept de retur 14 zile.

Datorită dimensiunii, formei și suprafeței placute, este deosebit de potrivit pentru utilizare pe fata și pentru îngrijirea pielii copilului.100% natural obtinut din plante, nu contine coloranti artificiali sau alte ingredinte.Material: radacina de calitate superioara de Konjac asiaticPotrivit pentru utilizare zilnicaIdeal pentru pielea sensibila a bebelusilorPoate fi folosit si in combinatie cu produse ușoare de ingrijire a pieliiDimensiuni: semisfera cu diametrul de 7-8 cm Este un produs biodegradabil si poate fi aruncat la gunoiul menajer la sfarsitul ciclului de viata.

 

Utilizare: Pentru folosire este de ajuns sa-l scufundati 1-2 minute in apa calda pentru a se imbiba cu apa. Stoarceti-l de cateva ori pentru a deveni moale, apoi puteti sa-l folositi. Dupa folosire clatiti-l cu apa curata si stoarceti-l pana se scurge apa in exces. Nu-l stoarceti prin rasucire pentru a nu-i distruge structura fibrelor! Lasati-l apoi sa se usuce intr-un loc curat. Daca devine murdar buretele natural Konjac poate fi scufundat în apa clocotita timp de aproximativ 30 de secunde. Nu-l curatati folosind agenti de curatare puternici. Este un produs biodegradabil si poate fi aruncat la gunoiul menajer.

534-00
chat Comentarii (0)