Geanta + Suport telefon pentru bicicleta SOHO
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-30%

Geanta + Suport telefon pentru bicicleta SOHO

Suport telefon / Geanta / Borseta transport pentru biciclete.

63,00 lei (inclusiv TVA) 90,00 lei -30% 63,00 lei (fara TVA)
notifications_active Ultimele produse in stoc
Plata online sau Ramburs.
Livrare rapida ( 1-2 zile lucratoare )
Drept de retur 14 zile.

SOHO - o nouă linie de genți și sacoșe pentru biciclete, creată pentru pasionații de două roți, menținând tendințele globale actuale.

Indiferent ca parcurgem o distanta de cateva sute de metri sau cativa kilometri pe bicicleta, este bine sa avem un accesoriu in care sa punem usor toate lucrurile marunte.

Setul este format din două compartimente spațioase și o husă pentru telefon, navigație sau o hartă. Camerele laterale sunt închise cu fermoar sigilat.

PRACTIC - Setul cu geanta include o husa pentru telefon care este atasata de ea cu Velcro, ceea ce iti permite sa desprinzi doar partea superioara a borsetei cu telefonul. Buzunarul poate găzdui un dispozitiv cu dimensiunea maximă de 8 cm. x 15 cm. (dimensiunea maximă a ecranului 6.5").

CAPACITATE - Poți avea întotdeauna la îndemână toate lucrurile necesare datorită celor două buzunare laterale în care poți transporta un portofel, chei, documente și alte obiecte mici. Capacitatea buzunarelor laterale este de aproximativ: 2 litri.

geanta-suport-telefon-pentru-bicicleta-soho.jpg

REZISTENT LA APĂ - Husa este realizată în întregime dintr-un material elegant rezistent la apă (Poliester 600D). Utilizarea unor astfel de materiale asigură că toate articolele depozitate sunt complet sigure.

LOCATIE CONVENABILA - Geanta nu afectează confortul biciclistului în timpul mersului. Nu lovește genunchii, nu se desface, nu sare sau alunecă de pe cadrul bicicletei.

POSIBILITATEA DE A UTILIZA UN ECRAN TACTIL - Buzunarul telefonului are o clapă transparentă din PVC, astfel încât să poți controla notificările sau să folosești comod navigația.

geanta-suport-telefon-pentru-bicicleta-soho.jpg

ARE IEȘIRE CĂSTI - Datorită acestui lucru, vom putea vorbi liber cu cei dragi fără a întrerupe plimbarea sau ne vom distra ascultand melodiile sau cărțile noastre preferate.

geanta-suport-telefon-pentru-bicicleta-soho.jpg

INSTALARE UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ - Geanta se atașează rapid și sigur de bicicletă cu două elemente de fixare Velcro solide. Unul este fixat de ghidon, celălalt de cadru. In acest fel, geanta bicicletei ramane ferm fixata pe cadrul bicicletei fara teama ca se va desprinde in timpul mersului chiar si pe un teren putin mai accidentat.

SPECIFICAȚII:

Producător: SOHO

Model: PRINCE

Material: poliester 600D

Dimensiuni: buzunar lateral: 19 x 10 x 5 cm, total 19x13x12

Greutate: 220 g

Culoare: gri închis

DSP481
chat Comentarii (0)