Poarta de siguranta extensibila Noma, 62-102 cm, metal argintiu, N94245
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Poarta de siguranta extensibila Noma, 62-102 cm, metal argintiu, N94245

Poarta de siguranta special proiectata pentru a securiza usile, scarile si pasajele de trecere cu trepte.
199,00 lei (inclusiv TVA) 199,00 lei (fara TVA)
block Stoc epuizat
Plata online sau Ramburs.
Livrare rapida ( 1-2 zile lucratoare )
Drept de retur 14 zile.

Ofera o solutie excelenta pentru a va proteja copiii și a-i tine in zone sigure. Poate fi utila si pentru familiile cu animale de companie.Portile extensibile Noma se monteaza prin fixare in perete, la capatul de jos sau de sus al scarilor, asigurand o buna securizare a zonelor cu trepte periculoase. 

Datorita sistemului de montare prin fixare ferma pe perete, nu este necesar cadrul de presiune. In acest fel poarta se deschide pe toata latimea ei, in ambele directii, asigurand trecerea fara pericol de impiedicare.

Dimensiune ajustabila continuu, fara a necesita extensii. 

Potrivita pentru spatii de trecere intre 62 – 102 cm.Sistemul inovator de fixare rapida permite montarea si reglarea rapida.

Mecanismul de fixare pe perete cu decuplare rapida permite scoaterea usoara si inlocuirea rapida a portii, fara demontarea suportilor.Cele 4 puncte independente de ajustare ofera posibilitatea fixarii portii chiar si in situatia unor suprafete de montaj neuniforme, cum ar fi pereti strambi sau balustradeOdata montata, aceasta poarta de siguranta se deschide pentru a crea o zona larga de trecere si este dotata standard cu sistemul cu inchidere silentioasa de la Noma.

Incuietoare cu dublu sistem de siguranta, integrata in sistemul de prindere pe perete, ce previne deschiderea portii de catre copii. 

Usor si la indemana de deschis de catre adulti cu o singura mana: doar rotiti  clema incuietorii, ridicati poarta si deschideti.Usa trebuie deschisa si inchisa manualInaltime 73 cm.

Deschidere in ambele directii, pe toata latimea spatiului de trecere si fara prag de trecereInclude opritor pentru limitarea deschiderii pe una din directiiMaterial: metal si plastic.

Culori: metal - argintiu; plastic – alb

Potrivite pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani

Destinate uzului casnic

Certificate conform celor mai noi standarde de siguranta:  EN 1930:2011

Producator: NOMA US Inc, SUA  (http://www.nomahomesafety.com )

N94245
chat Comentarii (0)