Produse marca Angelcare

-10%
Rezerva Angelcare pentru cos ermetic, scutece murdare
Ultimele produse in stoc
Aceste dispozitive de stocare a scutecelor murdare sunt extrem de utile, indepartand orice miros neplacut din camera copilului si scutindu-va de nenumarate drumuri la tomberon.
31,50 lei
35,00 lei
Stoc epuizat
Interfon bebelus Angelcare AC 110
Stoc epuizat
Angelcare AC 110 Interfon bebelus In calitate de parinte, siguranta si bunastarea bebelusului ocupa locul primordial in mintea noastra. Din fericire, Interfonul audio AC 110 ofera calitate de cristal a sunetului pentru a putea auzi fiecare scancet, fiecare planset sau gangurit pe care bebelusul il face atunci cand nu sunteti in camera. Sistem audio nou Unitatea parentala ofera cele mai noi tehnologii pentru copii, inclusiv ecran digital color complet cu afisaj de temperatura pentru a sti ca bebelusul doarme intr-un mediu confortabil si lumini care sa anunte atunci cand se percep zgomote din camera copilului. 
Stoc epuizat
Interfon si Monitor de miscare cu placa de detectie wireless Angelcare AC 117
Stoc epuizat
Angelcare AC 117 Interfon si Monitor de miscare cu placa de detectie wireless Monitorizarea wireless de ultima generatie si designul sofisticat insa intr-un sistem simplu de functionare ofera parintilor linistea de care au nevoie, permitandu-le acestora sa se relaxeze in timp ce bebelusul se odihneste. Interfonul audio digital si monitorul de miscare, le permite parintilor sa raspunda mai bine nevoilor bebelusului. 
Stoc epuizat
Mini Suport de baie Angelcare
Stoc epuizat
Angelcare Mini Suport de baie Red Momentul baitei este modalitatea minunata pentru bebelusi ca sa creeze o legatura speciala cu parintii si fratii. Imbaierea in conditii de siguranta si crearea unei rutine din aceasta activitate, aduce liniste si relaxare la sfarsitul zilei atat pentru parinti cat si pentru copii. 
Stoc epuizat
Scaun pentru baie Angelcare
Stoc epuizat
Angelcare Soft Touch scaun pentru baie Gri Acest scaunel este solutia ideala pentru baita bebelusilor intre 6 si 10 luni. Scaunul de baie Angel Soft Touch asigura confort si stabilitate atunci cand bebelusul face baita. 
Stoc epuizat
Suport pentru baie Angelcare
Stoc epuizat
Angelcare Suport pentru baie . Acest produs transforma baita bebelusilor intr-o adevarata placere si nu trebuie sa lipseasca de pe lista viitorilor sau proaspetilor parinti. Suportul este realizat dintr-un material plastic rezistent, cu textura speciala, asemeni unei plase, care permite scurgerea imediata a apei si uscarea rapida. Acesta are o forma ergonomica fiind foarte confortabil, este igienic si este tratat special antimucegaire. 
Stoc epuizat
Angelcare Suport pentru baie blue
Stoc epuizat
Angelcare Suport pentru baie blue
Acest produs transforma baita bebelusilor intr-o adevarata placere si nu trebuie sa lipseasca de pe lista viitorilor sau proaspetilor parinti.
Suportul este realizat dintr-un material plastic rezistent, cu textura speciala, asemeni unei plase, care permite scurgerea imediata a apei si uscarea rapida. Acesta are o forma ergonomica fiind foarte confortabil, este igienic si este tratat special antimucegaire.