Marci

Coto Baby
Coto Baby

Coto Baby este o companie cu creștere rapidă, cu rădăcini poloneze, prezentă pe piață începând cu 2008.

Ofera produse cum ar fi: cărucioare, scaune auto, cărucioare, scaune înalte și accesorii. Toate mărfurile au certificatele necesare și sunt periodic testate tehnic.

Prioritatea Coto Baby este siguranța legată de confort, design modern și prețuri prietenoase.

Gecor
Gecor

Producator textile din Romania.

Skip Hop
Skip Hop

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta si a copilului tau. Curiozitatea infinită a copiilor a determinat acest brand să îmbunătățeasca constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil. Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

U-GROW
U-GROW

Marca U-Grow a luat nastere ca un raspuns la o nevoia de siguranta, nevoia de calitate, de certitudinea ca parintii vor avea posibilitatea sa-si creasca copiii sanatosi, integri, intr-un mod cat mai simplu, contemporan.

Brand-ul U-Grow , pentru a tine pasul cu evolutia, mizeaza pe tehnologia din spatele produselor lor. In acelasi timp, tine seama si de partea umana.