Produse marca Jolie

Stoc epuizat
Lenjerie 3 piese Bear Beige Jolie
Stoc epuizat
Lenjeria Deluxe Bear Beige,este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.  
Stoc epuizat
Aparatoare patut 190x35cm Indi Grey Jolie
Stoc epuizat
Dimensiunea acesteia este de 190X35 cm. Husa este realizata din bumbac, iar interiorul din poliester. Protectiile au o structura rigida, pentru a-si mentine forma si pentru a proteja bebelusul. Modalitatea de prindere este facila, fiind potrivita diverselor modele de patuturi de lemn.
Umplutura aparatorilor este 100 % poliester, sunt hypoalergenice.
Se pot spala la 40 grade fara inalbitori
Aparatoarea este recomandata pentru patuturi de dimensiunea 120 x 60 cm.
Stoc epuizat
Lenjerie 3 piese Rose Garden Jolie
Stoc epuizat
Lenjeria Deluxe Rose Garden,este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.  
Stoc epuizat
Aparatoare patut 180x35 cm Rose Garden Jolie
Stoc epuizat
Dimensiunea aparatorii de patut este de 180X35 cm. Husa este realizata din bumbac, iar interiorul din poliester. Protectiile au o structura rigida, pentru a-si mentine forma si pentru a proteja bebelusul. Modalitatea de prindere este facila, fiind potrivita diverselor modele de patuturi de lemn.
Stoc epuizat
Lenjerie 3 piese Indi Turquioise Jolie
Stoc epuizat
Lenjeria Deluxe Indi Turquioise,este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.  
Stoc epuizat
Aparatoare patut 180x35 cm Indi Pink Jolie
Stoc epuizat
Dimensiunea aparatorii de patut este de 180X35 cm. Husa acesteia este realizata din bumbac, iar interiorul din poliester. Bebelusul va fi protejat de aceasta aparatoare datorita structurii rigide. Modalitatea de prindere este facila, fiind potrivita diverselor modele de patuturi de lemn.
Stoc epuizat
Lenjerie 3 piese Indi Grey Jolie
Stoc epuizat
Lenjeria Deluxe Indi Grey,este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.  
Stoc epuizat
Lenjerie 3 piese Indi Pink Jolie
Stoc epuizat
Lenjeria Deluxe Indi Pink,este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.  
Stoc epuizat
Lenjerie 3 piese Indi Beige Jolie
Stoc epuizat
Lenjeria Deluxe Indi Beige ,este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.