Lenjerii patuturi copii

Stoc epuizat
Set de pat 2 piese pentru bebelusi Comfi-Dreams Lovebirds 843022
Stoc epuizat
Set de pat pentru bebelusi Comfi-Dreams ce contine 2 piese: o pilota si un bumper (aparatoare laterala pentru patut). Aparatoarea laterala pentru patut este respirabila, utilizand o tesatura inovatoare pentru a asigura fluxul de aer in conditii de siguranta, in timp ce sistemul de fixare cu dubla prindere si Velcro ii permit o prindere usoara si sigura de marginile patutului. Cresterea fluxului de aer ajuta la reducerea riscului de sufocare si de reinhalare a dioxidului de carbon. Un strat de captuseala moale si usoara protejeaza impotriva loviturilor si ajuta la evitarea prinderii manutelor sau picioruselor intre barele patutului, astfel incat atat bebelusul cat si parintii pot dormi linistiti. 
Stoc epuizat
Set de pat 4 piese pentru bebelusi Comfi-Dreams Sleepy Sheep 843060
Stoc epuizat
Set de pat pentru bebelusi Comfi-Dreams ce contine 4 piese: o pilota, un cearceaf, o paturica si un bumper (aparatoare laterala pentru patut). Aparatoarea laterala pentru patut este respirabila, utilizand o tesatura inovatoare pentru a asigura fluxul de aer in conditii de siguranta, in timp ce sistemul de fixare cu dubla prindere si Velcro ii permit o prindere usoara si sigura de marginile patutului. Cresterea fluxului de aer ajuta la reducerea riscului de sufocare si de reinhalare a dioxidului de carbon. Un strat de captuseala moale si usoara protejeaza impotriva loviturilor si ajuta la evitarea prinderii manutelor sau picioruselor intre barele patutului, astfel incat atat bebelusul cat si parintii pot dormi linistiti. 
Stoc epuizat
Set pilota si perna G011 Lama Albero Mio
Stoc epuizat
Albero Mio set pilota si plapuma cu imprimeu vesel colorat


Detalii:
- lenjerie de pat cu husa din bumbac frumos imprimata
- Material: 100% bumbac
- Umplutura: 100 poliester antialergic
Umplutura nu isi schimba structura in urma utulizarii sau in timpul spalarii.
- Setul este format din 2 elemente: pilota de 120*80 cm (+/- 2 cm) si perna 60*40 cm (+/- 2 cm).
- Se poate spala in masina la program delicat: 30° si 800 rotatii.
- Se poate calca cu fierul la 110°
Stoc epuizat
Albero Mio set lenjerie brodata 2 piese Night Birds - pink
Stoc epuizat
Albero Mio by Klups set lenjerie brodata 2 piese Nights Birds pink

Set lenjerie de pat 100% bumbac cu figurine dragalase, vesel colorate.

Setul de lenjerie include 2 piese:
- fata de plapuma 135 x 100 cm
- fata de perna 40 x 60 cm

Toate materialele sunt hypoalergenice, testate conform reglementarilor Europene.
Se pot curata prin spalare la 40' celsius, fara clor sau inalbitor, si se pot calca la o temperatura medie.

Atentie! Fotografiile sunt cu titlu de prezentare si pot fi prezente accesorii care nu sunt incluse in set, ci se pot achizitiona separat.
Fetele de perna nu sunt brodate pentru a nu irita pielea sensibila a bebelusilor!
Stoc epuizat
Set Lenjerie 3 piese Bear Grey Jolie
Stoc epuizat
Lenjeria Deluxe Bear Grey,este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.
Stoc epuizat
Lenjerie 3 piese Indi Beige Jolie
Stoc epuizat
Lenjeria Deluxe Indi Beige ,este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.  
Stoc epuizat
Lenjerie 3 piese Indi Pink Jolie
Stoc epuizat
Lenjeria Deluxe Indi Pink,este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.  
Stoc epuizat
Lenjerie 3 piese Indi Grey Jolie
Stoc epuizat
Lenjeria Deluxe Indi Grey,este o lenjerie delicata si discreta, perfecta pentru a crea atmosfera linistita si cofortabila in timpul somnului. Toate materialele utilizate sunt non-alergenice, respectand toate reglemantarile in vigoare.