Vehicule fara pedale

Stoc epuizat
Tricicleta si bicicleta fara pedale Ybike Yvelo Flippa 2 in 1
Stoc epuizat
Ybike Yvelo Flippa 2in1 blue - tricicleta Tricicleta 2 in 1 Filippa este tricleta si bicicleta fara pedale. Acesta jucarie va ajuta copilasul sa dezvolte timpuriu controlul echilibrului,independenta si increderea in sine. Aduce o imbunatatire considerabila a echilibrului dinamic si static cat si a coordonarii bilaterale. Tricicleta poate fi utilizata incepand cu varsta de 3 ani Caracteristici: - scaun confortabil, se poate ridica - roti de cauciuc - pedalele se pot depozita la spate - bara de mana confortabila - transformabil in bicicleta fara pedale
Stoc epuizat
Bicicleta fara pedale Y Volution Y Velo AIR
Stoc epuizat
Y Volution Y Velo AIR verde - bicicleta fara pedale. Noul model din categoria Y Velo - Yvelo AIR botezat asa datorita cadrului ultra usor - cantareste doar 2,3 kg. Ca marime este situata intre modelul Y Velo Junior si Y Velo (senior).
Aceasta bicicleta fara pedale este ideala copilasilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 anisori. 
Stoc epuizat
Trotineta Y Volution Fliker Air A3
Stoc epuizat
Fliker Air A3, fratele mai mare al modelului A1 Cu Fliker este ca si cum ai schia cu un roller, nefiind nevoie sa puneti piciorul jos pentru a va deplasa. Este suficient sa rotiti corpul la stanga si la dreapta pentru a pune in miscare rotile. 
Stoc epuizat
Trotineta Y Volution Fliker Air A1
Stoc epuizat
Fliker Air A1 Cu Fliker A1 este ca si cum ai schia cu un roller, nefiind nevoie sa puneti piciorul jos pentru a va deplasa. Este suficient sa rotiti corpul la stanga si la dreapta pentru a pune in miscare rotile.