Sterilizator biberoane pt microunde Nuvita 1085
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sterilizator biberoane pt microunde Nuvita 1085

Sterilizatorul de biberoane pentru microunde 1085 de la Nuvita, pentru cuptorul cu microunde, este compact, usor de folosit atat acasa, cat si in deplasare.

69,00 lei (inclusiv TVA) 69,00 lei (fara TVA)
Pret final cu taxe incluse.
check In stoc
Plata online sau Ramburs.
Livrare rapida ( 1-2 zile lucratoare )
Drept de retur 14 zile.

Manerele si blocarea pe baza de clip lateral ofera o mai mare siguranta in timpul utilizarii, iar din momentul scoaterii din cuptorul cu microunde a continutului, acesta ramane steril timp de 24 de ore in cazul in care capacul din partea stanga sta inchis.Mod de utilizare:Adaugati 80 ml de apa in sterilizator. Introduceti toate accesoriile curatate si spalate in interiorul sterilizatorului.Timp de sterilizare:Pentru cuptoare cu microunde cu putere intre 800-1100 Watt, programati timpul la 4 minute.Pentru cuptoare cu microunde cu putere peste 1850 Watt, programati timpul la 2 minute.

Date tehnice: - Potrivit pentru microundele mici- manere de protectie impotriva arderii - poate steriliza pana la 3 biberoane cu gat larg si accesoriile corespunzatoare - elimina germenii si bacteriile in mod natural, fara reziduri chimice, mirosuri sau gusturi

NU-ALST0001
chat Comentarii (0)